Pasjeshuur

Buiten de vaste wekelijkse bezetting* (zie overzicht) zijn de rijhallen in principe altijd beschikbaar voor pasjeshouders. Met een pasje kunt zelf de rijhallen openen en sluiten en met uw paard(en) gebruik maken van de rijhallen.

KOSTEN VOOR HET HUREN VAN EEN PASJE

Voor leden van de aangesloten verenigingen: € 65,- per jaar.
Eénmalige borgsom van € 50,- per pasje. Die krijgt u terug bij inlevering van het pasje. Bij verlies dient u opnieuw borg te betalen voor een nieuw pasje.

Voor niet-leden: € 125,- per jaar + € 30,- voor het (verplicht) ondersteunend lidmaatschap van één van de 3 verenigingen. Totaal € 155.- per jaar.
Eénmalige borgsom van € 50,- per pasje. Die krijgt u terug bij in levering van het pasje. Bij verlies dient u opnieuw borg te betalen voor een nieuw pasje.

 

Voor verder informatie + het verkrijgen van een pasje kunt u contact opnemen met Mevrouw Riki van Dreumel, 06 10798555 of rikivd@hetnet.nl

* N.B. Indien de rijhallen voor wedstrijden of andere, ook ingelaste, activiteiten gebruikt worden heeft u met een pasje geen toegang tot de rijhallen. U heeft geen recht op compensatie.