Pasjeshuur

Buiten de vaste wekelijkse bezetting* (zie overzicht) zijn de rijhallen in principe altijd beschikbaar voor pasjeshouders. Met een pasje kunt u zelf de rijhallen openen en sluiten en met uw paard(en) gebruik maken van de rijhallen. Ook is het mogelijk de grote bak 20×60 een uur te reserveren. Hiervoor moet u tijdig uw naam invullen op een vrije plaats op het reserveringsbord in de rijhal. Onze rijhal is in het bezit van het veiligheidscertificaat. De hierbij horende regels dienen strikt nageleefd te worden. O.a. cap verplicht, ook op de koets.

Vriendelijk doch dringend verzoek om de rijbakken vrij van mest te houden. Ruim daarom meteen de mest van uw paard op en deponeer die in de gereedstaande kruiwagens.

KOSTEN VOOR HET HUREN VAN EEN PASJE:

Voor leden van de aangesloten verenigingen: € 65,- per jaar.
Eénmalige borgsom van € 50,- per pasje. Die krijgt u terug bij inlevering van het pasje. Bij verlies dient u opnieuw borg te betalen voor een nieuw pasje.

Voor niet-leden: € 125,- per jaar + € 30,- voor het (verplicht) ondersteunend lidmaatschap van één van de 3 verenigingen. Totaal € 155.- per jaar.
Eénmalige borgsom van € 50,- per pasje. Die krijgt u terug bij inlevering van het pasje. Bij verlies dient u opnieuw borg te betalen voor een nieuw pasje.

 

Voor verder informatie + het verkrijgen van een pasje kunt u contact opnemen met Mevrouw Riki van Dreumel, 06 10798555 of rikivd@hetnet.nl

* N.B. Indien de rijhallen voor wedstrijden of andere, ook ingelaste, activiteiten gebruikt worden, heeft u met uw pasje geen recht op toegang tot de rijhallen. U heeft geen recht op compensatie!